Site-ul https://www.sabless.ro se află în proprietatea S.C. SAB ARTDROP S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J32/1227/2022, CUI 46314141.

Folosirea acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. În vederea folosirii site-ului sabless.ro în cele mai bune condiții, vă recomandăm să citiți cu atenție toate informațiile prezentate.

Utilizatorul site-ului poate fi reprezentat de orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau de o persoana juridica care acceseaza aceasta pagina web si accepta termenii si conditiile de utilizare.

Utilizarea in mod abuziv reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

Pe site-ul sabless.ro publicam informatii considerate de interes pentru utilizatori si in stricta legatura cu compania noastra, cat si informatii despre produsele pe care le comercializam. Utilizatorii beneficiaza de aceste informatii in mod gratuit.

Specificam de asemenea ca societatea noastra este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respective asupra continutului acestuia. În ceea ce prevede legislatia in vigoare, utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale societatii noastre si obligatia de utilizare in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

În ceea ce prevede utilizarea site-ului, societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile incomplete ale produselor prezentate ale produselor, desi incercam verificarea atenta a datelor inaintea publicarii pentru a minimiza aparitia erorilor legate de text. De asemenea, ne dorim pe cat posibil ca imaginile prezentate sa inrameze cat mai fidel aspectul real al produselor noastre, dar in practica nu poate fi mereu aplicat acest principiu deoarce exista o varietate de tipurilor de ecrane de pe care utilizatorul acceseaza site-ul nostru.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR SI GARANTIA

SABLESS nu garanteaza disponibilitatea produselor publicate pe site, deoarece pot aparea desincronizari de actualizare a stocurilor, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a nu livra o comanda partial sau integral, instiintand imediat clientul legat de erorile aparute. Astfel de erori de afisare incorecta a datelor, pot aparea si in cazul preturilor sau informatiilor legate de produse, in acest caz societatea va avea dreptul de a anula o comanda in vederea corectarii greselilor aparute.

In calitate de vanzator, societatea noastra asigura calitatea produselor achizitionate. Garantia de buna executie a produselor textile este de 14 zile, atat cat perioada de retur, in cazul in care produsele prezinta defecte din fabrica si nu au fost afectate de vicii ascunse, precum ingrijirea neglijenta sau supunerea la factori fizici si chimici extreme. Cerintele prevazute in politica de retur se aplica si in cazul acordarii garantiei.

Asiguram clientii ca toate produsele sunt originale si sunt insotite de factura si chitanta fiscala dupa caz, emise de S.C. SAB ARTDROP S.R.L.

DREPTUL DE AUTOR

Conținutul site-ului, incluzand imagini statice sau dinamice, informatii sub forma de text, logo, simboluri comerciale precum si alte date prezentate, este prorpietatea exclusiva a societatii comerciale SAB ARTDROP S.R.L., fiind protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea sau modificarea continutului de pe site-ul companiei noastre si folosirea acestuia in orice alt context decat cel prezentat in mod original si intentionat de SABLESS ATELIER.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului si de a afecta performantele serverului de rulare a site-ului, va fi considerata o tentative de fraudare, urmand ca infaptuitorul/ infaptuitorii sa fie cerectati penal.

De asemenea, in functie de comportamentul clientului, S.C. SAB ARTDROP S.R.L. isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela.

POLITICA DE RETUR

Potrivit OUG nr. 34/2014, cumparatorul are dreptul de a returna o comandă în termen de 14 zile calendaristice, începând din ziua în care ați intrat in posesia bunurilor comandate.

Dreptul de retur este valabil doar pentru persoanele fizice care au achiziționat produse online de pe site-ul www.sabless.ro

In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de aproximativ 7 zile lucratoare si nu poate depasi termenul legal de 14 zile.

Deoarece în portofoliul nostru avem incluse și produse realizate la comandă, specificăm că returul este acceptat doar pentru produsele din stoc și care se află în aceași stare în care au fost livrate, cu ambalajul și etichetele intacte și insoțite de o copie după factura de achiziție.

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii lui.

Este acceptat schimbul unui produs fara invocarea unui motiv, dar renuntarea la cumparare in mod repetat poate fi considerata un abuz.

Pentru a iniția returul unui bun, clientul va putea face o solicitare la adresa noastră de e-mail contact@sabless.ro, specificând numărul facturii fiscale și natura lipsei de conformitate a produsului, iar noi vom răspunde în maximum 24 de ore.

Dacă la recepția returului vom constata faptul că produsul este uzat, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă de minimum 15 lei pentru reparația defectelor, dar dacă nu este cazul, asigurăm clientul că isi primi contravaloarea produsului/ produselor, nu și a transportului, în termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar.

CONTRACTUL DE VANZARE

Incheierea contractului de vanzare-cumparare se face in mod automat la emiterea facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acesteia.

In baza acestui act, vanzatorul se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre client/ comparator, iar cumparatorul se angajeaza sa plateasca pretul produselor comandate.

Exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Comanda returnata necesita a se afla in aceasi stare in care a fost livrata si nu se accepta returul produselor care prezinta modificari fizice.

Plasarea comenzii se poate face doar la adresa www.sabless.ro urmand cativa pasi simplii si intuitivi. La sfarsitul procesului se va selecta butonul “finalizeaza comanda” urmand a fi redirectionat catre plata comenzii. Inaintea confirmarii comeznii, clientul este informat cu privire la pretul total de achizitie si la detaliile de livrare.

Un e-mail de instiintare legat de primirea si inregistrarea comenzii se va genera in mod automat catre client dupa ce comanda a fost plasata. Societatea noastra va analiza comanda trimisa si isi va exercita acceptul. Dupa procesarea acesteia, clientul va fi primi un email de informare privind expedierea comenzii.

Important: Daca nu primiti e-mail de confirmare, comanda nu a fost inregistrata. Va rugam sa mai incercati o data sau sa ne contactati telefonic sau la contact@sabless.ro.

LIVRARE

Dupa procesarea comenzii, societatea noastra asigura clientul ca va intra in posesia comenzii intre 2 si 5 zile lucratoare, perioada putand suferi modificari in functie de nivelul de solicitari trimise catre firma de curierat din parteneriat. Perioada de livrare pentru produsele realizate la comanda se poate extinde in functie de timpul necesar pentru executie, astfel clientului i se va comunica o perioada estimativa de asteptare a comenzii prin metodele de comunicare la distanta.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. SAB ARTDROP S.R.L. este responsabila in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, astfel ca va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Societatea noastra nu solicita utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail / telefonic / SMS / etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Datele personale sunt colectate prin intermediul site-ului nostru pentru urmatoarele scopuri:

-facturarea si expedierea comenzilor catre cumparator;

– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre client;

– pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

– asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile clientului cu privire la comenzile acestuia sau la bunurile si serviciile sabless.ro;

 – returnarea produselor conform prevederilor legale;

 – rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

 – scopuri statistice.

Dreptul de acces la date

Oricare client, are dreptul de a obtine de la compania noastra, la cerere si in mod gratuit pentru confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor

Oricare client are dreptul de a obtine de la compania noastra, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

-dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; unui formular de contact

-dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

– Netopia / Mobilpay – furnizor servicii de plata online

– Google Analytics, Meta – furnizori analiza trafic site

– furnizor servicii de curierat

Politica NEWSLETTER

Utilizatorul site-ului nostru se poate abona la newsletter prin introducerea adresei sale de e-mail in campul potrivit si prin acceptarea Termenilor si Conditilor de utilizare a acestui site.

Abonatii au benefciul de a fi primii care afla informatiile legate de lansarea noilor colectii sau promotii in desfasurare.

Datele preluate de la abonat in scopul expedierii newslettere-lor pot si vor fi folosite de catre societatea noastra in limitele Politicii de confidentialitate.

Abonatul poate renunta la primirea newslettere-lor in orice moment:

Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere primite, prin accesare jos in e-mail, dezabonare sau unsubscribe.

Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si folosind pagini din zonele restrictionate.

Prin contactarea societatii noastre, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

CONTACT

Asiguram utilizatorii site-ului nostru ca informatiile de contact publicate pe acest site sunt corecte.

Societatea noastra pune la dispozitie un formular de contact, prin care clientul ii poate solicita vanzatorului simplu si rapid informatiile necesare, iar vanzatorul ii va raspunde clientului prin orice mijloc de comunicare electronic agreat de ambele parti in cel mai scurt timp posibil.

Acest formular de contact este extrem de util in cazul in care un client isi doreste o oferta speciala din partea noastra.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea societatii noastre de a contacta clientul.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

In cazul in care doriti sa ne lasati un feedback sau aveti sugestii, acest formular va sta la dispozitie. Echipa noastra va analiza informatia primita de la voi, dar va pastra in proprietatea socitatii noastre functionalitatea si imbunatatirile site-ului sabless.ro.

Termenii si Conditiile site-ului pot fi modificate oricand de catre S.C. SAB ARTDROP S.R.L., acestia fiind opozabili utilizatorilor de la data afisarii in Site.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator la accesarea site-ului sau prin trimiterea unei comenzi si prin efectuarea unei plati online.