Potrivit OUG nr. 34/2014, aveti dreptul de a returna o comanda în termen de 14 zile calendaristice, începand din ziua in care ati intrat in posesia bunurilor comandate.

Dreptul de retur este valabil doar pentru persoanele fizice care au achizitionat produse online de pe site-ul www.sabless.ro

Deoarece in portofoliul nostru avem incluse si produse realizate la comanda, specificam ca returul este acceptat doar pentru produsele din stoc si care se afla in aceasi stare in care au fost livrate, cu ambalajul si etichetele intacte și insotite de o copie dupa factura de achizitie.

Pentru a initia returul unui bun, vei putea face o solicitare la adresa noastra de e-mail contact@sabless.ro, specificand numarul facturii fiscale si natura lipsei de conformitate a produsului, iar noi iti vom raspunde in maximum 24 de ore.

Daca la receptia returului vom constata faptul ca produsul este uzat, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de minimum 15 lei pentru reparatia defectelor, dar daca nu este cazul, te asiguram ca iti vom returna contravaloarea produsului/produselor, nu si a transportului, în termen de 30 zile calendaristice prin transfer bancar.

Comenzile se vor returna la urmatoarea adresa: SIBIU, Jud. SIBIU, Str. BRATISLAVA, Nr. 8, Bl. 2, Ap. 3, Tel: 0763872534