Despre Artist

Inclinatia spre frumos, spre arta este o stare pe care cu totii o avem. Lasandu-ne purtati de talentul creatiei care ne-a dat fiinta, putem fi indrumati spre a contura felurite tablouri unice, inspirate din unica viata.

Nu exista paleta de culori mai larga sau mai complexa decat viata.

Crescand printre schite si creioane colorate, lasand creativitatea sa fie principalul meu mod de exprimare, mi-am dezvoltat pasiunea pentru arta care avea sa creeze mai tarziu, la 21 de ani, brandul SABLESS.

Preocuparea noastra

Apreciez autenticitatea fiecarui bun creat de mana omului, acesta purtand o energie aparte care se poate numi simplu, ARTA.

Idea stocurilor limitate conserva caracterul de raritate al produselor, unele dintre ele fiind chiar unice. Desi sunt folosite poate aceleasi materii prime, bunurile handmade nu pot fi reproduse cu exactitate asa cum regasim in industrie liniile de productie robotizate din care rezulta un numar mare de produse, realizate dupa o reteta bine stabilita.

In atelierul SABLESS se produc decoratiuni si accesorii vestimentare inspirate din arta, livrate din sufletul Romaniei, din Sibiu.

Talentul a fost samanta sadita in acest loc predestinat, munca este cea care o face sa creasca si sa dea roade.

Sabless pune in valoare picturile Sabinei Iuga in decoratiuni si accesorii vestimentare
pe diferite materiale si texturi.

Arta in afara panzei.

Arta purtabila.

Produse în colectie limitata.